Saltar al contenido

Servei Tècnic Barcelona

Servicio Técnico Especializado en Barcelona

Sobre Nosaltres

¿Qui Som?

Som un seu servei tècnic de reparacions expert a tota la província de Barcelona, ​​un servei tècnic especialista en la instal·lació i en el manteniment de tot tipus d’instal·lacions d’Electrodomèstics de qualsevol model i marca a la província de Barcelona. Al nostre Servei Tècnic Barcelona ens dediquem a formar els nostres tècnics perquè estiguin en constant actualització sobre les novetats tecnològiques de cada marca. A Servei Tècnic Barcelona ho reparem tot. Reparem la seva Rentadora, Assecadora, Rentavaixelles, Forn, Cuina, Vitroceràmica, Frigorífic, Congelador i Campana Extractora. A Servei Tècnic Barcelona treballem diàriament per garantir el millor servei, utilitzant peces de recanvi originals de cada marca, millorant l’estructura de la nostra empresa per agilitzar els nostres serveis i ajustant els nostres preus a les necessitats dels nostres clients, perquè al nostre Servei Tècnic Barcelona ens importa la seva satisfacció.

Característiques

¿Què Oferim?

Tècnics Professionals

Disposem de professionals en constant formació per tenir cura dels seus Electrodomèstics mitjançant el nostre servei tècnic a Barcelona. Els seus equips estaran a les mans dels millors tècnics.

Servei a Domicili

Acudirem a la seva llar, negoci o local sempre que ens ho sol·liciti. Truqui’ns i ens posarem en contacte amb els tècnics que es trobin més propers a la seva zona. No haurà d’esperar.

Servei Econòmic

Ajustem els nostres preus a les necessitats dels nostres clients oferint-los la solució més convenient i mantenint tota la nostra qualitat al millor preu per vostè.

Atenció de Qualitat

Truqui’ns i serà atès pel nostre equip de teleoperadors. Li oferim un assessorament personalitzat i de qualitat per informar-li de tots els nostres serveis.

Recanvis Originals

A SAT-Barcelona treballem amb recanvis originals de la marca del fabricant per assegurar la major eficàcia a tota la província de Barcelona.

Compromís Mediambiental

A SAT-Barcelona ens importa el manteniment del medi ambient, és per això que utilitzem gas ecològic refrigerant i reciclem els nostres components.

Galeria

El Nostre Treball

Serveis

Els Nostres Serveis

Telèfons

Truqui'ns i Despreocupi's

SAT-Badalona

SAT-Castellar del Vallès

SAT-Castelldefels

SAT-Cornellà de Llobregat

SAT-El Masnou

SAT-El Prat de Llobregat

SAT-Gavà

SAT-Granollers

SAT-Igualada

SAT-L'Hospitalet de Llobregat

SAT-Manresa

SAT-Martorell

SAT-Mataró

SAT-Roca del Vallès

SAT-Rubí

SAT-Sabadell

SAT-Sant Boi de Llobregat

SAT-Sant Celoni

SAT-Sant Cugat del Vallès

SAT-Santa Coloma de Gramenet

SAT-Sitges

SAT-Terrassa

SAT-Viladecans

SAT-Vilanova i la Geltrú

Assistència Telefònica Immediata

El nostre equip de teleoperadors estan sempre atents a la trucada quan vostè ho necessiti

F.A.Q

Preguntes i Respostes Freqüents

Contacti amb nosaltres trucant al telèfon que us facilitem al nostre lloc web, (930 160 114), estarem esperant la seva trucada.

Al nostre servei tècnic no disposem de locals físics a la província de Barcelona, però comptem amb un gran nombre d’unitats mòbils per prestar-hi atenció sempre que ens ho demani.

A SAT-Barcelona realitzem cada reparació dels seus electrodomèstics recorrent a l’ús de peces, accessoris i recanvis originals de la seva marca d’aparell.

quan es posi en contacte amb amb els nostres teleoperadors, aquests li prestaran l’assessorament personalitzat que s’adapti a les seves necessitats i a la seva situació econòmica.

La nostra garantia té una durada de 3 mesos després de cada reparació. Si el seu equip torna a fallar en aquest període de temps, l’atendrem sense cap tipus de recàrrec en el preu.

Cobrim la totalitat de la província de Barcelona i els seus voltants.

Sempre que es realitzi la reparació, el nostre Servei Tècnic Barcelona no li cobrarà el desplaçament per atendre-us el mateix dia de la seva trucada.

Contacte

Central d'Avaries

Horaris:

Dilluns – Divendres: 08:00 a 21:00

Dissabtes: 08:00 a 19:00

Telèfon:

930 160 114

Ubicació:

Província de Barcelona, (Espanya)

Empreses - Voleu treballar amb nosaltres?

Si vostè és propietari d’una empresa amb un gran nombre de tècnics al vostre càrrec i vol ampliar el seu volum de clients, no dubti en contactar amb nosaltres

Tècnics - Vol treballar amb nosaltres?

Si vostè és un tècnic especialitzat en el sector de les reparacions a domicili a Barcelona, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres en el cas que busqui ampliar el volum de serveis

SAT-BARCELONA

Els logos i marques exposades en aquest website són a títol informatiu i pertanyen als seus respectius propietaris, els nostres tècnics estan especialitzats en la reparació de la marca, però no som el servei tècnic oficial de les marques esmentades

Atenem a

Badalona, Barcelona, Castellar del Vallès, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Masnou, El Prat de Llobregat, Gavà, Granollers, Igualada, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Martorell, Mataró, Roca del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Celoni, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Terrassa, Viladecans, Vilanova i la Geltrú, etc.

Contacte

930 160 114

Horaris

Dilluns – Divendres: 08:00 a 21:00

Dissabtes: 08:00 a 19:00

By Eurosat S.L ©